Δράσεις του Σχολείου μας

Να τα πούμε;

Αντιμέτωποι με τον ενθουσιασμό των Χριστουγέννων, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων του Σχολείου μας αποφασίσαμε να μοιραστούμε τη χαρά και τη θετική ενέργεια με τους μαθητές και τις μαθήτριες του 4ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου με το οποίο μας συνδέει μια ισχυρή φιλία. Με φωνές γεμάτες αγάπη, συνοδεία ακκορντεόν και με τα τριγωνάκια μας, είπαμε τα κάλαντα, ενισχύοντας το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών. 

Οι μαθητές/τριές μας, με χαμόγελα φωτεινά όπως τα ίδια τα Χριστούγεννα, ανταποκρίθηκαν με χαρά και ανυπομονησία.Τα κάλαντα αποτέλεσαν πολύπλευρη εμπειρία, συνδυάζοντας τη μουσική, το τραγούδι, και την ανοιχτή καρδιά μας. Καθώς η τελευταία νότα ανέβαινε από τα χείλη μας, η αίσθηση ευτυχίας και ενότητας κυριάρχησε στο χώρο.

Υπεύθυνες Εκπαιδευτικοί: Παναγιωτοπούλου Ελισάβετ (ΠΕ70), Μάγκου Μόνικα (ΠΕ70), Μπάρμπα Μαρία (ΠΕ70), Γκουρογιάννη Ιωάννα (ΠΕ11) 


Με τον ήχο των καλάντων ακόμη στα αυτιά μας, αφήνουμε πίσω μας ένα σύννεφο από αγάπη και χαρά. Η στιγμή αυτή αποτελεί όχι μόνο έναν τρόπο να συμμετάσχουμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, αλλά και μια όμορφη ευκαιρία να συνδεθούμε με τα πρόσωπα των συμμαθητών μας. Σε κάθε νότα, βρίσκεται η δύναμη να δημιουργούμε στιγμές αγάπης και κοινότητας που θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Και ...δεν σταματάμε εδώ…! Κάθε μέρα, μέσα στην εβδομάδα, οι μαθητές/τριες των μκρότερων τάξεων του σχολείου μας χτυπάνε την πόρτα για να πούνε τα κάλαντα στους μαθητές των υπολοίπων τάξεων σκορπίζοντας χαρά και ευχές για ευτυχισμένες γιορτές.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Κύλιση στην Αρχή