Δράσεις του Σχολείου μας

Χριστουγεννιάτικη Μαγειρική, 2023

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 το σχολείο μας γέμισε με χριστουγεννιάτικη μαγεία, ζεστασιά και μυρωδιές, καθώς αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό στην κουζίνα του σχολείου μας. Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας ενέπνευσε, συνεργαστήκαμε με ενθουσιασμό και μετατρέψαμε το χώρο του ολοήμερου σε έναν πραγματικό χώρο ονείρων.

Αρχικά η Α' τάξη ετοίμασε σφολιατένια χριστουγεννιάτικα δεντράκια γεμάτα άχνη ζάχαρη και χρωματιστή τρούφα. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η Γ' τάξη και το άρωμα της ζύμης και των φρέσκων υλικών αναδύθηκε στον αέρα. Δημιουργήσαμε πίτσες σε σχήμα χριστουγεννιάτικων δέντρων, γεμάτες χρωματιστά και νόστιμα στοιχεία, καθώς και μικρά δέντρα από τυρί, ζαμπόν, ντοματίνια και πιπεριές “αστεράτες” (κομμένες σε σχήμα αστεράκι).

Υπεύθυνες Εκπαιδευτικοί: Παναγιωτοπούλου Ελισάβετ (Γ' τάξη),  Μπάρμπα Μαρία (Α' τάξη)


Μετά από αυτή την εμπειρία, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία, η αγάπη και η δημιουργικότητα. Το σχολείο μας έγινε ένας χώρος που ενώνει καρδιές και φτιάχνει αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πάντα. Και έτσι, υπό τα φώτα των χριστουγεννιάτικων κεριών, ας συνεχίσουμε να δημιουργούμε μαζί, να μοιραζόμαστε στιγμές και να διατηρούμε ζωντανή τη μαγεία των Χριστουγέννων στις καρδιές μας.

Κύλιση στην Αρχή