Καλή Σχολική Χρονιά

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς σας κάνουμε γνωστό ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός θα τελεστεί τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:30 π.μ. Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών.

Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:15 π.μ. από την είσοδο του Σχολείου επί της οδού Καλιάφα. Οι μαθητές θα συγκεντρωθούν στο κεντρικό προαύλιο χώρο και με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών θα κατευθυνθούν στις τάξεις τους για την παραλαβή των βιβλίων και μία πρώτη συνάντηση. Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού στο προαύλιο ο ιερέας θα επισκεφτεί και θα ευλογήσει όλους τους/τις μαθητές/μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς στις αίθουσες διδασκαλίας. Η αποχώρηση τους θα πραγματοποιηθεί από την είσοδο της οδού Καλιάφα στις 09:45 π.μ.

Οι γονείς των μαθητών Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε & ΣΤ΄ θα παραμείνουν έξω από τη σχολική μονάδα τηρώντας τις αποστάσεις. Οι γονείς της Α΄ τάξης θα περάσουν εντός και θα σταθούν σε απόσταση ασφαλείας από τους μαθητές.

Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει μία σύντομη πρώτη ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης από τη Διευθύντρια του σχολείου και την εκπαιδευτικό της τάξης στον αύλειο χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μπορείτε να δείτε τον Χαιρετισμό της Διοικούσας Επιτροπής Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2021-2022 εδώ.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Η Διευθύντρια και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου

 

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σύμφωνα Συνεργασίας

ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2024

ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2024

E-TWINNING

etwinning logo

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

R4C

r4c

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ

noiazomaikaidrw all

ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

Όμιλος Εικαστικών

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Λαογραφία και Λαϊκός Πολιτισμός
«Σκαρώνοντας» αινίγματα για τα Μυθολογικά Τέρατα
Οι κυριότερες φάσεις του πελοποννησιακού πολέμου
Ελληνορωμαϊκά μνημεία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • 2ο 6/Θ Πειραματικό Σχολείο Ιωαννίνων, Δωδώνης 6, ΤΚ 45221 Ιωάννινα

  • Τηλέφωνο: 2651066326 Fax: 2651066326

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο δικτυακός τόπος του 2ου Π.Δ. Σχολείου Ιωαννίνων, φιλοξενείται από το Π.Σ.Δ. και υλοποιήθηκε με το λογισμικό ανοιχτού κώδικα Joomla v.3.2. Η λειτουργία του ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013, στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης της καθημερινής λειτουργίας του Σχολείου και της ουσιαστικής επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο (μαθητές, γονείς, τοπική κοινωνία, επιστημονικοί και παιδαγωγικοί φορείς).

CREATIVE COMMONS

Άδεια Creative CommonsΤο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, υπόκειται στην άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές

Κύλιση στην Αρχή